Ziarul electronic al arădenilor

Cartofi în sos picant de roşii

Ingrediente:

6 cartofi de marime medie

3 roşii

o ceapă

un căţel de usturoi

1/2 linguriţă pudră de ardei iute

2-3 frunze busuioc

3 linguri ulei

sare, piper

Mod de preparare:

Curăţăm cartofii, îi tăiem cubuleţe şi îi punem la fiert într-o oală cu apă şi puţină sare. Punem într-un blender roşiile, ceapa, usturoiul şi pudra de ardei iute şi mixăm până obţinem o pastă fină, omogenă.

Într-o tigaie punem uleiul la încins, apoi adăugăm sosul picant de roşii, busuiocul tocat şi lăsăm compoziţia pe foc timp de 4-5 minute.

Apoi punem cartofii, sare şi piper după gust şi lăsăm să fiarbă până scade puţin sosul.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.