Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Cartofi în sos picant de roşii

Ingrediente:

6 cartofi de marime medie

3 roşii

o ceapă

un căţel de usturoi

1/2 linguriţă pudră de ardei iute

2-3 frunze busuioc

3 linguri ulei

sare, piper

Mod de preparare:

Curăţăm cartofii, îi tăiem cubuleţe şi îi punem la fiert într-o oală cu apă şi puţină sare. Punem într-un blender roşiile, ceapa, usturoiul şi pudra de ardei iute şi mixăm până obţinem o pastă fină, omogenă.

Într-o tigaie punem uleiul la încins, apoi adăugăm sosul picant de roşii, busuiocul tocat şi lăsăm compoziţia pe foc timp de 4-5 minute.

Apoi punem cartofii, sare şi piper după gust şi lăsăm să fiarbă până scade puţin sosul.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.