Ziarul electronic al arădenilor

Bucură-te de cele mai inovatoare creații ale design-ului de interior cu tapetul Viles!

Nevoia de ceva nou este acel sentiment pe care nu îl înțelegi întotdeauna, cu toate că acest lucru te stingherește într-un fel sau altul indiferent de ce ai face.

Monotonia nu este nu lucru plăcut în sine, din moment ce chiar și muzica clasică este Alegro. Câte puțin din acest ritm al sentimentelor pe care trebuie să le simți ar fi bine să se regăsească în orice ai face.

Din moment ce majoritatea timpului îl petreci în propria locuință, cu siguranță această  senzație nu-ți sună străin, tocmai de acea, poți să-i dai dai o nuanță și o atmosferă nouă sanctuarului tău fără să recurgi la o renovare totală.

Aspect perfect, aplicare simplă, rezistență-n timp, varietate, ce mai vrei?

Da, într-adevăr, un tapet poate întruni toate aceste caracteristici, iar cel mai bine la momentul actual o face tapetul viles care nu îți va oferi doar culori, dar și textură, paterne sau chiar imagini.

Totuși, în ceea ce privește imaginile, încearcă să nu te orientezi spre cele mari în camere care sunt relativ mici, același lucru se aplică și pentru detaliile încărcate. Cee din urmă se potrivesc spațiilor mari, acolo de unde pot fi admirate, astfel un tapet aerisit și curat va face minuni camerei tale.

Nu trebuie să-ți faci absolut nici o problemă în legătură cu aplicarea acestuia, trebuie doar să ai pereții uscați și curați, un cutter și un șpaclu de tapetare. De asemenea ce-a mai importantă piesă aici este adezivul special, adeziv care împreună cu ajutorul unei o role pentru suprafețe mari sau fâșii pentru suprafețe mici, te va ajuta să lipești cel mai interesant tip de tapet pe pereții camerelor tale.

Chiar și baia poate avea tapet, iată câteva idei !

Probabil, primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești la cât de potrivit ar fi să ai un tapet în baie este aceea dacă în timp se va transforma într-o hârtie umedă și decolorată. Tocmai datorită acestui fapt, o serie de soluții precum: tapetul impermeabil, cauciucat sau lavabil pot fi printre cele mai bune idei de tapet în baie atunci când ai nevoie de o schimbare mare, vizibilă și în timp scurt.

De asemenea, te poți folosi de cunoștințele acumulate pentru a veni cu idei pentru propria baie. Faptul că informația multă nu prea își are loc în camerele mici sau culorile necomplementare îți dau mai multă durere de cap, sunt printre trucurile pe care le poți pune în practică atunci când îți vei alege tapetul pentru baia ta.

De exemplu, poți alege motive florale, acvatice, dungi, paterne sau chiar și imagini 3D. Tocmai datorită faptului că ceea ce îi oferă caracter unei locuințe sunt experiența și senzațiile, acestea sunt regăsite în elemente de design care alcătuiesc aceste lucruri precum este un tapet.

Funcționalitatea este o altă particularitate demnă de luat în considerare, datorită faptului că reprezintă soluția la care toată lumea apelează atunci când are nevoie să balanseze costul și eficiența. Structura acestuia din fibre, face ca peretele băii tale să poate respira, astfel igrasia nu mai devine o problemă.

Tapetul în cele din urmă își merită titlul de piesă esențială în designul de interior tocmai datorită inovativității cu care acesta îmbină aspectul cu practicitatea. Atunci când ești în pană de idei este foarte bine să nu recurgi la soluții disperate astfel încât să cheltuiești mai multe fonduri sau timp pentru ceva ce poate fi rezolvat într-un timp scurt, ieftin și cu rezultate instante.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.