Ziarul electronic al arădenilor

„Bijutierul“ de pe Facebook a furat banii și bijuteriile unei femei din Dorobanți

Un bărbat din localitatea arădeană Gurba este cercetat penal, după ce a sustras bani și bijuterii din casa unei femei care l-a găzduit, cei doi cunoscându-se pe o rețea de socializare.

Fapta a avut loc în noaptea de duminică spre luni, când bărbatul a fost găzduit în casa unei femei din Dorobanți.

„Polițiștii de la Secția nr. 2 Rurală cercetează un bărbat de 48 de ani, din Gurba, care, în noaptea de 6/7 ianuarie, în timp ce se afla într-un imobil de pe raza localității Dorobanți, profitând de faptul că victima dormea, i-ar fi sustras mai multe bijuterii din aur și bani, cauzând un prejudidiciu de 7.250 de lei“, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Bărbatul, care este cercetat pentru furt, ar fi sustras două perechi de cercei, o brăţară şi un lanţ de aur, dar şi 1.500 de lei şi 270 de euro. Deocamdată, poliţiştii nu au reuşit să recupereze prejudiciul.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Agerpres, victima, în vârstă de 60 de ani, l-ar fi cunoscut pe suspect pe o reţea de socializare, iar el s-a prezentat ca fiind bijutier.

Femeia l-ar fi invitat acasă pentru a se cunoaşte şi l-a găzduit peste noapte, însă dimineaţă a observat că bărbatul a plecat, iar din casă i-au dispărut banii şi bijuteriile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.