Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Borş moldovenesc de găină

Ingrediente:

6 pulpe de găină, 5 morcovi, două rădăcini de pătrunjel, o rădăcină de ţelină, 2 ardei kapia roşii, delikat, tăiţei, 200 ml bulion, două cepe albe sau roşii, frunze de pătrunjel, sare, piper, 250 ml borş

Mod de preparare:

Pulpele de găina se pun la fiert într-o oală cu apă rece. Se ia spuma ce se formează. Ceapa, morcovii, rădăcina de pătrunjel, ţelina se curăţă şi se taie cubuleţe. Ardeiul se curăţă şi se taie cubuleţe. Când carnea e fiartă pe jumătate se adaugă ceapa, apoi morcovii, pătrunjelul şi ţelina, apoi ardeiul kapia. Se lasă să fiarbă. Când s-au fiert se adaugă tăiţeii şi se lasă să fiarbă înca vreo 10 minute apoi se adaugă delikatul. Se lasă să mai fiarbă 5 min apoi se adaugă sare şi piper după gust, bulionul şi frunzele de pătrunjel. Se adaugă şi borşul şi se mai lasă încă 5 minute să fiarbă. Se serveşte fierbinte cu ardei iute.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.