Ziarul electronic al arădenilor

Unde gasesti furtune pentru apa si furtune pentru oxigen la preturi excelente

La Bartrom gasesti o gama diversificata de furtune pentru apa sau furtune pentru oxigen. Diversitatea si calitatea produselor Bartrom este pusa la dispozitia clientilor, prin livrare rapida in 24 h si preturi corecte.

Alegand Bartrom ca furnizor, beneficiezi de proiectarea, modernizarea si automatizarea instalatiilor si echipamentelor si ai la dispozitia ta consultanta si suport de calitate din partea expertilor.

Bartrom detine o serie bogata de furtune: furtune pentru uleiuri, furtun cu insertie PVC, furtun aer comprimat, furtun cristal, furtun siliconic, furtun pentru temperaturi ridicate, furtun antistatic, furtun rezistent la scantei si stropi de sudura, furtun de gaz, furtun aspiratie pentru transport vacuum, furtun apa calda si vapori, furtun produse alimentare, furtun produse chimice, furtun pentru oxigen sau furtun de racire matrice.

Furtunele pentru apa sau furtunele pentru oxigen se folosesc pentru diverse aplicatii: instalatiile de aer comprimat, instalatii hidraulice (hidraulica miniaturala), instrumentatie si control si instalatii de transfer lichide si curgere libera, instalatiile pneumatice, linii control aer comprimat, linii vacuum (adecvat pentru vacuum pana la diametrul de 10×8), industria alimentara – transport sucuri, siropuri, lapte si alte produse alimentare sau transfer de produse alimentare. Toate produsele au preturi personalizate pentru fiecare client, iar acestia beneficiaza de garantia calitatii si a costului corect.

Poti alege instrumentul si accesoriul potrivit dintr-o gama diversificata de produse pe care Bartrom le pune la dispozitie. Bartrom nu ofera doar un portofoliu complex de produse, ci si servicii personalizate conform cererilor clientilor, de formare si consultanta in domeniu. Bartrom realizeaza proiectarea, dimensionarea si executia retelei optime de aer comprimat, asigurand consultanta in alegerea solutiei potrivite pentru fiecare aplicatie.

Cu ajutorul Bartrom optimizezi procesele din cadrul achizitiilor productiei si mentenantei si primesti preturi personalizate pe baza cererilor. Bartrom iti ofera consultanta specializata conform cererii tale, prin sprijin constant si suport din partea profesionistilor. Bartrom detine cilindri pneumatici si accesorii pentru clindri, care fac parte din gama premium de produse.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.