Ziarul electronic al arădenilor

Un fotbalist nu vrea să joace la Sunderland, deoarece în acest oraş este frig

minge-de-fotbalUn fotbalist portughez legitimat la Liverpool n-a vrut să semneze cu alt club englez, Sunderland, deoarece în oraşul în care evoluează această echipă este prea frig, a explicat tatăl jucătorului, citat de ziarul britanic The Daily Express.

Vicecampion european în acest an cu naţionala Under-21 a Portugaliei, fundaşul Tiago Ilori nu a reuşit să se impună la Liverpool, unde a venit în 2013 de la Sporting Lisabona.

Liverpool a plătit 7 milioane de lire sterline pentru fundaşul central, ce n-a apucat să evolueze la ‘cormorani’, fiind împrumutat sezoanele trecute la Granada (Spania) şi Bordeaux (Franţa).

Specialiştii se aşteptau ca gruparea de pe Anfield să se despartă de fotbalistul de 22 de ani.

Sunderland, la care apără portarul român Costel Pantilimon, şi-a arătat în această vară interesul pentru Tiago Ilori, dar portughezul nu a vrut să semneze cu ‘pisicile negre’.

Tatăl jucătorului a explicat: ‘Sunt şi alte echipe interesate, ca Sunderland, dar Sunderland este un oraş răcoros’.

Potrivit site-ului worldweatheronline.com, în decembrie temperatura medie la Sunderland este cuprinsă între 2 şi 6 grade Celsius, iar la Liverpool, între 2 şi 8 grade.

The Daily Express crede că jucătorul s-a temut că nu va fi titular la Sunderland.

Salvată cu greu de la retrogradare în sezonul trecut, echipa lui Pantilimon a început slab noua ediţie de campionat şi este lanterna roşie, cu 2 puncte din 4 etape. Cu 10 goluri primite, defensiva este un punct şubred al formaţiei antrenate de Dick Advocaat.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.