Ziarul electronic al arădenilor

Un bebeluş din Arad internat cu COVID-19 a fost externat sănătos

Un bebeluş din Arad a fost depistat cu COVID-19 la nouă zile de la naştere, iar la vârsta de 24 de zile a fost declarat vindecat, după ce a fost tratat în spital alături de mama sa.

„Cel mai tânăr pacient din judeţul Arad infectat cu virusul SARS-CoV-2 a fost externat, vineri, de pe Secţia Clinică de Boli Infecţioase Copii. Este vorba despre un băieţel de 24 de zile, care la internare avea doar nouă zile. Bebeluşul a fost internat cu mămica lui, şi ea pozitivă, iar astăzi pleacă sănătoşi acasă. Mulţumim doamnei doctor Dana Oprea, medic coordonator Compartiment Boli Infecţioase Copii, şi întregii echipe medicale“, se arată într-un mesaj transmis pe o rețea de socializare de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

În 2 iunie, un alt bebeluş din Arad, dar în vârstă de cinci săptămâni, a fost externat după ce a fost tratat pentru că se infectase cu SARS-CoV-2.

De la începutul pandemiei, 3.091 de persoane au fost confirmate infectate cu SARS-CoV-2 în judeţul Arad, iar 173 de bolnavi au decedat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.