Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Trei tineri deghizați în femei au tâlhărit un bărbat

VIDEO Trei tineri, deghizați în femei, au tâlhărit un bărbat, fapta fiind surprinsă de camerele de vedere ale unui complex comercial.

În cursul zilei de luni, polițiștii de la Secția nr. 1 Aurel Vlaicu au fost sesizați de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu (Galleria Mall – n.r.) despre faptul că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie.

„În urma vizionării înregistrărilor, polițiștii au constatat că este vorba de infracțiunea de tâlhărie calificată, săvârșită asupra unui bărbat care a fost deposedat de un pormoneu. În fapt, în noaptea de 14/15 aprilie un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat de electroșocuri de un portmoneu care conținea suma de 150 de lei și documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminine“, a informat IPJ Arad.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști s-a stabilit că autorii infracțiunii sunt trei tineri, cu vârste între 19 – 22 de ani, din Arad, care, deghizați în femei (ciorapi plasă, peruci, machiaj), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa.

„În baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reținuți, luni, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată“, a mai anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

UPDATE

Biroul de presă al IPJ Arad a anunțat, marți, că magistrații Judecătoriei Arad au dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile, pentru cei trei tineri reținuți de polițiștii de la Secția nr. 1 Aurel Vlaicu, pentru tâlhărie calificată.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.