Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat condamnat pentru furturi, prins la Arad… la furat

Un bărbat pe numele căruia erau emise două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru furt a fost prins la Arad, după ce a sustras o sumă de bani din casa de marcat a unei firme.

Bărbatul, care era dat în urmărire națională, a fost depistat de polițiștii de la Secția nr. 1 din cartierul Aurel Vlaicu.

Polițiștii au fost sesizați de agenții de pază ai unei societăți comerciale despre faptul că un bărbat a sustras 200 de lei din casa de marcat.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 50 de ani, din județul Iași. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că pe numele bărbatului există două mandate de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de furt, emise de magistrații Judecătoriei Roman, la 1 aprilie, pentru o pedeapsă de 2 ani, și ai Judecătoriei Galați, la 9 aprilie, tot pentru o pedeapsă de 2 ani“, a se menționează într-un comunicat de presă de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale au depus bărbatul în Penitenciarul Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.