Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Trafic feroviar blocat. Un autoturism a rămas pe calea ferată, la Zimandu Nou

Traficul feroviar pe relația Arad – Oradea a fost oprit, marți seară, după ce un autoturism a rămas blocat la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN 79, din comuna arădeană Zimandu Nou.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20.30, iar ISU Arad a anunțat că traficul feroviar este sistat până la eliberarea căii ferate.

În acest caz au fost anunțați cei de la CFR, iar ISU Arad a intervenit cu un echipaj de descarcerare grea. De asemenea, la locul incidentului au ajuns și pompierii voluntari din Zimandu Nou.

ISU Arad a informat că nu sunt victime.

În urmă cu o lună, traficul feroviar pe ruta Arad – Oradea a fost blocat, după ce un microbuz a rămas blocat pe calea ferată, în zona localității Zimandu Nou.

Atât în tren, cât şi în microbuz se aflau pasageri, iar cei din autovehicul au coborât imediat ce acesta s-a defectat pe şine.

UPDATE

ISU Arad a informat, în jurul orei 20.50, că traficul feroviar pe relația Arad – Oradea a fost redeschis, după ce autoturismul a fost tras de pe calea ferată, cu ajutorul pompierilor voluntari din Zimandu Nou.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.