Ziarul electronic al arădenilor

Minifarm detine laboratoare proprii in care se prepara produse magistrale

Atunci cand produsele farmaceutice clasice nu sunt eficiente pentru un anumit tratament si pare ca nimic nu mai functioneaza asa cum ar fi normal, farmaciile Minifarm vin in sprijinul consumatorilor cu produse realizate in laboratoarele proprii in care sunt preparate produse magistrale.

Ce sunt aceste produse magistrale realizate in laboratoarele proprii?

Toate produsele magistrale comercializate de Minifarm sunt preparate local in farmacii si asigura posibilitatea consumatorilor de a beneficia de un tratament care este cu adevarat individualizat si ofera numeroase beneficii utilizatorilor.

Aceste tratamente sunt perfect adaptate afectiunilor si tuturor particularitatilor care caracterizeaza o persoana si asigura combinarea unor substante benefice care nu se pot gasi in produsele industriale sub aceeasi formula. Produsele magistrale nu au in compozitia lor parabeni, conservanti, parfumuri si alte subtante chimice care au potentialul de a afecta negativ organismul uman.

Un alt beneficiu oferit clientilor de produsele realizate de farmacii in laboratoarele proprii este pretul mult mai mic prin comparatie cu cel al produselor industriale.

Pretul face de cele mai multe ori diferenta mai ales intr-o situatie economica nu tocmai fericita cum este si cea din Romania, iar atunci cand exista posibilitatea de a beneficia de produse de o calitate superioara la un pret mai mic, aceasta sansa ar trebui exploatata la maximum.

Foarte multi dintre clienti au inteles deja acest aspect si au descoperit beneficiile generale oferite de produsele magistrale Minifarm.

Pentru aceste preparate medicii sunt cei care aleg substantele farmaceutice, dozele si forma finala de prezentare, pentru ca tratamentul sa corespunda pe deplin cu contextul pentru care a fost creat. Medicamentele care sunt realizate in aceste farmacii de catre medici si farmacisti la cerere vin insotite de prescriptia acestora si de toate instructiunile si recomandarile pentru ca produsele sa fie administrate corespunzator.

Farmaciile Minifarm au laboratoare proprii in care aceste retete sunt preparate fiind personalizate de medic in functie de toate necesitatile pacientului. Tot aici sunt preparate si retete care sau fost elaborate pe baza unor experimente si ratiuni proprii.

Aceste preparate oferite de Minifarm sunt realizate manual de specialisti cu o vasta experienta in munca de laborator. Cele mai multe dintre ele respecta retelele traditionale care au rolul de a imbina atentia si cunostintele cu pasiunea si grija continua pentru consumator.

Produsele magistrale sunt produse farmaceutice personalizate

La Minifarm se executa personalizat tratamentele farmaceutice. Fie ca este vorba despre produse cosmetice de o calitate superioara, personalizate pentru un anumit tip de piele si menit ca pe langa toate caracteristicile cosmetice sa amelioreze si probleme precum acneea sau altele similare, sau despre produse de uz medical pentru diverse afectiuni, toate tin cont de detaliile pe care medicul le afla despre pacient inainte de a le prescrie.

Astfel, se poate spune ca produsele magistrale sunt personalizate in functie de tipologia clientului si de modul in care acesta interactioneaza cu alte produse farmaceutice care pot actiona antagonic cu cele magistrale sau se pot completa reciproc.

Totul este stiinta si chimie, dar si arta.

Asa cum alchimistii produceau inca din cele mai vechi timpuri tratamente eficiente pe baza experientei lor vaste, tot la fel se intampla si la Minifarm, unde din grija pentru client specialistii au preluat rolul vechilor intelepti pentru a produce aceste preparate farmaceutice magistrale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.