Ziarul electronic al arădenilor

Todini Costruzioni Generali S.p.A va proiecta şi executa drumul de legătură Autostrada A1 Arad – Timişoara – DN 69

Italienii de la Todini Costruzioni Generali S.p.A au fost desemnaţi câştigători ai procedurii de atribuire a contractului având ca obiect proiectarea şi execuţia drumului de legătură Autostrada A1 Arad – Timişoara – DN 69, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit sursei citate, contractul se ridică la valoarea de 189.571.920,62 lei (fără TVA), iar durata de execuţie a acestuia se întinde pe 24 luni, din care şase luni perioadă de proiectare şi 18 luni perioadă de execuţie a lucrărilor.

CNAIR menţionează că semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă în cel mai scurt timp, după îndeplinirea formalităţilor legale privind elaborarea şi avizarea contractului.

Lucrările beneficiază de o perioadă de garanţie de 84 de luni.

Traseul drumului de legătură Autostrada A1 Arad – Timişoara – DN 69 are o lungime de 10 km şi începe cu circa 300 de metri înaintea intersecţiei existente dintre drumurile DJ 692 şi E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier şi se dezvoltă pe direcţia nord-est spre Autostrada A1.

Clasa tehnică a segmentului de drum este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h, notează CNAIR.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.