Ziarul electronic al arădenilor

Strada Pădurii din Arad își schimbă denumirea. Se va numi str. prof. dr. Aurel Ardelean

Strada Pădurii din municipiul Arad își va schimba denumirea, urmând să poarte numele fondatorului Universității de Vest „Vasile Goldiș“, care a decedat anul trecut.

Intenția de schimbare a numelui străzii din cartierul Pârneava în str. prof. dr. Aurel Ardelean a fost transpusă într-un proiect de hotărâre, aflat la transparență decizională.

„Având în vedere faptul că domnul Aurel Ardelean, născut în anul 1939 și decedat în anul 2018, a fost o personalitate marcantă a municipiului Arad, prin faptul că a contribuit la dezvoltarea municipiului Arad prin activitatea personală a domniei sale, a fondat și a condus atât Fundația Universitară «Vasile Goldiș» din Arad, cât și Universitatea de Vest «Vasile Goldiș» din Arad, este oportun să se atribuie o denumire unei străzi din municipiul Arad“, se arată în proiectul de hotărâre.

Proiectul de hotărâre este afișat, începând cu data de marţi, 21 mai 2019, la intrarea în Primăria Municipiului Arad.

Până la data de 31 mai 2019, la Registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 22 mai 2019, între orele 8.00 – 18.00, de luni, până joi, şi 8.00 – 16.00, vineri, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

CITITI SI: A murit Aurel Ardelean, rectorul fondator al Universității de Vest „Vasile Goldiș“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.