Ziarul electronic al arădenilor

Știai că șemineul de la Pefoc.ro îți aduce o factură mai mică la gaz?

Ce își doresc românii când sezonul rece stă să înceapă? Dacă se poate să fie cald în casă, dar fără să plătească o factură mare la sfârșit de lună.

Acest lucru nu este imposibil pentru cei care au ales ca sursă de încălzire pentru locuința lor șemineul. Iar dacă nu ai aflat până acum de avantajele aduse de un șemineu în perioada rece, specialiștii celui mai mare magazin online de șeminee, Pefoc.ro sunt pregătiți să te ajute pentru ca tu să ai șemineul mult dorit.

Tot mai mulți români optează pentru alegerea unui șemineu în locuințele lor. Stilul, farmecul și eleganța pe care o aduce încăperii, dar și faptul că reprezintă o sursă reală de încălzire, alternativă sau dependentă, sunt principalele aspecte ale alegerii unui astfel de model. Capacitatea unui șemineu de a încălzi o locuință întreagă este o altă țintă importantă a doritorilor unui șemineu.

Căldura se poate transfera din șemineu fie prin tubulatură izolată, fie prin calorifere, după preferința clientului, în funcție de tipul de focar ales. Tehnologiile moderne au făcut posibilă montarea unui şemineu în aproape orice fel de locuinţă. În funcție de alegerea clientului, șemineul poate avea focar de fontă sau focar din oțel căptușit cu șamotă. În funcție de nevoile beneficiarului, se poate opta pentru seminee centrală sau șeminee cu distribuție a căldurii prin aer cald.

Pe lângă funcția decorativă pe care a căpătat-o, șemineul trebuie să ofere în primul rând siguranță, pentru a evita expunerea sănătății la diverse pericole. Dacă materialele folosite la construcția șemineului nu sunt de cea mai bună calitate, acesta poate reprezenta un adevărat pericol. Se recomandă alegerea magazinelor specializate, care pot oferi atât produsul dorit de cumpărător, dar și garanția pentru calitatea materialelor și a funcționalității. Nu vecinul, prietenul sau una dintre rude știu care este varianta de șemineu potrivită pentru locuința și pentru gusturile tale, ci specialistul în domeniu, fără niciun dubiu.

De aceea la Pefoc clienții beneficiază de o consiliere gratuită înainte ca echipa să preia comanda, atât pentru a afla ce își doresc cu adevărat, care sunt gusturi și tendințele spre care se îndreaptă, dacă își doresc doar un semineu decorativ sau o întreagă sursă de căldură, dar și pentru a afla mai multe despre șeminee. Dincolo de toate beneficiile căldurii, stilul arhitectural al șemineului este un element care face diferența în camera în care este amplasat. Șemineul este punctul central de atracție al camerei și un obiect care nu se demodează niciodată.

Unul din cele mai bune exemple este echipa PeFoc.ro. Cu o bogată experiență în domeniu, aceștia oferă termoșeminee, semineu lemne sau sobe, semineu pe gaz și, cel mai important, consultanță gratuită în orice punct al proiectului. În al doilea rând, acordați o deosebită atenție alegerii materialelor din care va fi construit șemineul, pentru că acesta să reprezinte o investiție serioasă de care să vă puteți bucura atât împreună cu familia, dar și generația care urmează! Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.