Ziarul electronic al arădenilor

Cum să îți optimizezi site-ul pentru rezultate vizibile?

Prezenta si publicitatea online au capatat o deosebita importanta, ceea ce a dus si la o diversificare a serviciilor sau canalelor de promovare. Sunt foarte multe optiuni din randul carora se poate alege, insa nu toate au acelasi succes.

Pentru ca utilizatorii sa poata beneficia de serviciile si produsele pe care le ai de oferit prin intermediul site-ului tau, este nevoie ca acesta sa fie cat mai vizibil, adica sa se pozitioneze pe primele pagini de rezultate atunci cand acestia efectueaza cautarea.

In vederea obtinerii acestui aspect, dar si a celorlalte beneficii necesare pentru ca afacerea ta sa cunoasca succesul, este absolut necesar ca site-ul pe care il administrezi sa fie optimizat din punct de vedere SEO.

Probabil te intrebi cum anume ar trebui sa faci asta. In acest sens iti vine in ajutor compania E-Advertising, agentie alcatuita numai din persoane specializate in domeniu, capabile sa implementeze toate procesele ce vizeaza SEO, in asa maniera incat rezultatele prospere sa nu intarzie sa apara.

Ei bine, o campanie de promovare si optimizare este mult mai eficienta daca se cunosc de la bun inceput tiparul de clienti al acelei afaceri, ce vor cauta acestia, astfel incat sa se realizeze un site ce le va aduce un plus de valoare si informatii relevante.

Dupa ce au fost realizate aceste detalii e momentul in care se implementeaza strategiile mai avansate oferite de companii specializate, precum cea anterior mentionata – E-Advertising. Despre ce este vorba? Sa vedem:

Identificarea cuvintelor cheie relevante pentru categoria de servicii si produse pe care le furnizezi este absolut esentiala. De fapt, de la acest punct pleaca totul. In cazul in care nu stii cum ai putea sa faci acest lucru cat mai eficient posibil, te poti folosi de o unealta special creata in acest sens.

Pozitionarea eficienta a cuvintelor cheie atat in cadrul titlului, cat si a continutului este esentiala, de aceea acest aspect nu trebuie pierdut nicicum din vedere. Mai mult decat atat, este important ca in urma identificarii cuvintelor cheie potrivite, acestea sa fie prezente si in alte locuri decat cele deja mentionate, cum ar fi descrierea paginii, numele de domeniu, sloganul paginii, dar si categoriile acesteia.

Persoanele care detin un cont pe platforma WordPress se pot folosi de modulul YOAST SEO pentru a realiza aceste aspecte intr-un mod cat mai eficient si productiv.

De asemenea, nu trebuie sa pierzi din vedere nici modul in care functioneaza site-ul si viteza cu care acesta ruleaza.

Este foarte important ca pagespeed-ul sa fie optim, deoarece in caz contrar exista toate sansele ca utilizatorii sa evite sa iti acceseze site-ul tocmai pentru ca ar pierde prea mult timp asteptand. In cazul in care stii ca ai aceasta problema, specialistii E-Advertising iti recomanda un test pentru verificarea pagespeed-ului, in urma caruia poti afla ce masuri trebuie sa iei.

De cele mai multe ori, daca viteza de rulare este ingreunata atunci trebuie sa ai in vedere anumiti factori tejnici ce tin de grafica flash, imaginile de dimensiuni foarte mari, presenta playerelor video si audio, etc.

Un alt aspect care este de cele mai multe ori ignorat il reprezinta linkurile interne din cadrul site-ului. Poate nu stiai, insa lipsa acestora iti afecteaza destul de mult eficienta si pozitionarea site-ului in rezultatele cautarilor.

In situatia in care continutul site-ului tau nu dispune de un sistem de management care sa realizeze acest lucru in mod automat, trebuie sa faci acest lucru, astfel incat continutul creat sa includa si link-uri directe de pe prima pagina catre cele celelalte pagini principale. Intre toate acestea este necesara introducerea link-urilor interne pentru un SEO cat mai bun si productiv.

Indexarea site-ului de catre motoarele de cautare trebuie sa poata fi realizata cat mai usor posibil, astfel ca trimiterea crawlerilor pentru a identifica si scana continutul de pe pagina ta sa nu dureze mai mult decat este de asteptat.

O alta modalitate de a solutiona acest aspect intr-un timp cat mai eficient o reprezinta solicitarea realizarii indexarii de catre motoare ca Yahoo, Google sau Bing.

Atunci cand realizezi un site, dar si continutul acestuia, nu uita sa tii cont de faptul ca principalii beneficiari ai acestora sunt cei care pot deveni clienti fideli.

Din acest motiv, este important ca ceea ce prezinti sa le fie acestora de ajutor, sa le foloseasca in scopul necesar, sa le ofere lamuririle de care au nevoie atunci cand nu gasesc raspunsul la o intrebare sau la o problema.

Adevarul este ca toate cele mentionate mai sus implica procese foarte complexe, ce necesita o atentie deosebita pentru a fi aplicate corespunzator, si nu oricine detine abilitatile si cunostintele necesare pentru a face acest lucru cat mai corect si eficient posibil.

Tocmai de aceea, exista profesionisti SEO, mereu dispusi sa isi ofere serviciile celor care sunt interesati. Cea mai buna alegere ramane intotdeauna compania E-Advertising, datorita prestigiului pe care si l-a format, in urma muncii acerbe si pasionale pe care a depus-o de fiecare data in vederea satisfacerii depline a clientilor.

Cei care doresc sa intre in contact cu reprezentantii acesteia o pot face cu ajutorul urmatoarelor date:

E-Advertising

Telefon: 0732 941 354

Str. Mărășești, nr. 18, etaj 1, Suceava

E-mail: office@e-advertising.co

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.