Ziarul electronic al arădenilor

Se deschide sezonul la Patinoarul Municipal din Arad. Program și tarife

Sezonul de iarnă 2019 – 2020 la Patinoarul Municipal din Arad se deschide luni, iar autoritățile au făcute publice tarifele și programul de funcționare.

„Începând chiar de azi (luni – n.r.), 2 decembrie,  pasionații de patinaj vor putea încerca gheața, până în jurul orei 22.30“, a anunțat Primăria Municipiului Arad.

Patinoarul artificial va funcţiona, și în acest an, după programul cunoscut: de luni până joi, între orele 9.00 şi 22.30, iar la sfârşitul săptămânii, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, se va putea patina între orele 8.00 şi 00.30.

Biletul de intrare costă 16/oră, respectiv 18 lei, pentru o serie de 90 minute.

„Nu mai puţin de 450 de perechi de patine așteaptă să fie închiriate. Pentru închirierea unei perechi de patine, cei interesați vor trebui să scoată din buzunare 9 lei pentru o oră, respectiv 10 lei pentru o serie de 90 minute. Ascuţirea unei perechi de patine costă 14 lei“, a mai informat Primăria Municipiului Arad.

Patinoarul Municipal din Arad a fost inaugurat în anul 2006.

comentarii

One Comment

  • Andrei

    450 de perechi fara sireturi sau sunt in conditii ‘umane’? Iar ascutirea ar trebui sa faca parte din procesul de mentenanta al patinoarului / patinelor, nu o cheltuiala in plus pentru clienti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.