Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții la braconieri. Trei reţinuți, arme şi trofee de animale, confiscate

Trei bărbaţi, din Chișineu Criș și Șepreuș, au fost reţinut de poliţişti, care au efectuat mai multe percheziţii la persoane suspectate de braconaj, în urma cărora au ridicat arme, trofee de animale şi carne de vânat.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, au pus în aplicare 12 mandate de percheziţii domiciliare.

În urma acestora, au fost descoperite şi ridicate două arme, aproximativ 45 de kilograme de carne de origine animală, o bucată de piele şi cap de mistreţ, cinci trofee de cerb lopătar şi cerb carpatin, două trofee de căprior şi trei vehicule tip ATV, susceptibile a proveni din activităţi infracţionale de braconaj cinegetic.

„Au fost puse în executare opt mandate de aducere, iar în urma audierilor au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă un bărbat de 28 de ani din Chişineu-Criş şi doi bărbaţi, de 31 şi 49 de ani, din Şepreuş“, a precizat IPJ Arad.

Cei trei sunt suspectaţi de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cazul fiind preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.