Ziarul electronic al arădenilor

Se deschide sezonul estival la Ștrandul Neptun

Sezonul estival la Ștrandul Neptun din Arad se va deschide la 1 mai, iar administrația bazei de agrement a spus că, în aceste zile, se fac ultimele reparații la bazine și alei.

Călin Bibarț, viceprimar al municipiului Arad, a vzitat, miercuri, Ștrandul Neptun, iar la final a spus că, zilele acestea, au intrat în linie dreaptă ultimele lucrări de reparaţii capitale realizate la nivelul bazinelor, aleilor pietonale şi  platformelor cu dale din zona I a bazei de agrement de pe malul Mureşului.

„Este vorba despre o investiţie a municipalităţii în desfăşurare ce presupune refacerea pavajelor şi reparaţii la bazine. Până la 1 mai, când vrem să deschidem oficial ştrandul, va fi terminat pavajul şi 3 bazine, iar ulterior se vor termina şi celelalte două bazine. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 1,5 milioane lei”, a declarat Călin Bibarţ.

Directorul SC Recons SRL, Nicolae Mehelean, a afirmat că „toate investiţiile municipalităţii au un singur ţel: creşterea  calităţii  serviciilor oferite la ştrandul Neptun”.

Conform administrației, atracţia sezonului estival 2019 la Ștrandul Neptun vor fi cele trei tobogane noi montate anul trecut.  „Ele au fost deja recepţionate, astfel că vor putea fi încercate chiar din acest weekend“, a spus Bibarț.

În sezonul estival 2019, prețul unui bilet întreg de acces la ștrand va fi de 22 lei/zi, iar pentru elevi, studenți cu vârsta până la 25 ani, pensionari, persoane cu handicap rămâne în continuare la nivelul de 10 lei.

Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de acces gratuit.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.