Ziarul electronic al arădenilor

Răzvan Cadar, vicepreședinte al CJ Arad, diagnosticat cu COVID-19

Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a fost diagnosticat cu COVID-19 și a intrat în izolare, alături de familie.

Anunțul a fost făcut, vineri, de vicepreședintele CJ Arad, pe o rețea de socializare.

„Dragi prieteni, am fost diagnosticat cu COVID-19. Încă de la primele simptome, am rămas în izolare cu familia, am făcut testul şi a ieşit pozitiv. În continuare, voi efectua analizele medicale, tratamentul şi izolarea. În acest moment, mă simt bine, am simptome uşoare. Iată că acum toată familia trebuie să înfruntăm această provocare şi o vom face cu încredere şi credinţă, cu convingerea că vom fi bine.

Vă împărtăşesc aceste gânduri cu îndemnul de a fi mai atenţi şi mai responsabili în continuare, în aceste zile în care al doilea val COVID-19 se răspândeşte foarte repede în Europa, România, Arad, lângă noi.

Responsabilitatea înseamnă azi respectarea regulilor de distanţare şi mai ales izolarea foarte repede, de la primele simptome uşoare, contactul imediat cu medicul de familie. Vă doresc tuturor sănătate şi gânduri bune!“, a scris Răzvan Cadar, pe o rețea de socializare.

Un director din Consiliul Județean Arad, confirmat cu COVID-19

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.