Ziarul electronic al arădenilor

Un director din Consiliul Județean Arad, confirmat cu COVID-19

Un angajat cu funcție de conducere din cadrul Consiliului Județean Arad a fost confirmat cu noul coronavirus și a fost internat la spital.

Directorul de comunicare din cadrul CJ Arad, Andrei Ando, a anunțat, luni, că, cel mai probabil, a fost infectat în timpul întâlnirilor pe care le-a avut cu diverse persoane, în ultimele zile.

„Am fost testat Covid-19 și sunt pozitiv. Am ajuns la Spitalul TBC, de astăzi (luni – n.r.) intru în medicamentația pentru pacienții în această situație. Probabil că prin contactele cu diferite persoane, în ultimele zile, m-am expus, chiar dacă am încercat să iau multe măsuri de precauție. Mă încearcă emoții ca pe orice persoană aflată în această situație, dar am încredere în tratamentul prescris de medicii arădeni și sper să revin cât mai curând la Consiliul Județean, să mă alătur demersurilor pentru limitarea efectelor pandemiei în județul Arad. Vă doresc tuturor sănătate și atitudine pozitivă, să trecem cât mai repede peste această experiență nedorită! Un gând bun și colegilor din Consiliul Județean, care rămân pe «ֿbaricade» împotriva virusului păcătos: spor la toate! Și nu uitați, cei care puteți, să stați acasă!“, a anunțat Andrei Ando, pe o rețea de socializare.

foto: Facebook/Andrei Ando

CITITI SI: Un polițist de la secția din Micălaca a fost confirmat cu noul coronavirus

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.