Ziarul electronic al arădenilor

Producătorii români, promovaţi pe noua platformă ZoriDeRomania.ro

Producătorii români din sectorul nealimentar au la dispoziţie o nouă platformă dedicată de promovare – ZoriDeRomania.ro, scopul acesteia fiind de a ajuta mărcile autohtone să devină cunoscute de consumatori, iar aceştia să beneficieze de produse româneşti de calitate.

Potrivit unui comunicat al companiei, platforma de promovare – lansată pe 1 octombrie 2020 – nu este un marketplace, vizitatorii fiind direcţionaţi către magazinul online al producătorului şi promovează producătorii români de articole pentru întreaga familie şi pentru casă, dedicată exclusiv sectorului non-food.

„Săptămânal, noi producători locali se alătură comunităţii ZoriDeRomania.ro, asigurând astfel varietatea lucrurilor minunate create cu drag zi de zi in Romania“, susţin creatorii platformei.

Începând de luni, 9 noiembrie şi până la sfârşitul lunii, cu ocazia Black Friday, pe ZoriDeRomania.ro se vor regăsi produse româneşti, pentru toate vârstele şi gusturile, cu reduceri de până la 50%, respectiv îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru întreaga familie, cosmetice, bijuterii, genţi, jocuri şi jucării, decoraţiuni şi suveniruri.

Până pe 13 noiembrie 2020, platforma de promovare a producătorilor români organizează un concurs pe Instagram la care câştigătorul va primi un voucher de 200 de lei, pe care îl va putea folosi pentru a face cumpărături online la oricare dintre producătorii din ZoriDeRomania.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.