Ziarul electronic al arădenilor

Post de televiziune dedicat publicului feminin, lansat în România

televizorPostul de televiziune german Romance TV, de tip pay TV, deţinut de compania Mainstream Media şi dedicat publicului feminin, va fi disponibil în România şi în Ungaria, începând din 3 mai, informează broadbandtvnews.com.

Romance TV este deja disponibil în ţări precum Germania, Austria, Elveţia şi Polonia.

Grila televiziunii va include filme adaptate după romane semnate de autori precum Rosamunde Pilcher, Inga Lindström şi Utta Danella, comedii romantice şi seriale de la distribuitori precum ZDF Enterprises, Red Arrow şi Global Screen.

Postul de televiziune va fi adaptat fiecărei pieţe. În Ungaria, programele vor fi dublate, în timp ce în România vor fi subtitrate.

Disponibilitatea postului de televiziune în România şi Ungaria adaugă şapte milioane de posibil abonaţi la cei opt milioane pe care Romance TV îi are în prezent.

Operatorii se aşteaptă ca în primul an să depăşească 10 milioane de locuinţe în care este distribuit Romance TV.

”La fel ca în pieţele formate din vorbitori de limba germană şi în Polonia, intenţionăm să integrăm Romance TV în platformele pay-TV lidere pe piaţă în România şi Ungaria şi suntem în negocieri cu parteneri majori din lanţul de distribuitori”, a declarat, la Munchen, Tim Werner, director de operaţiuni (COO) la Romance TV şi membru în bordul Mainstream Media.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.