Ziarul electronic al arădenilor

Poliția în trafic. Peste 100 de amenzi, 16 permise suspendate, în câteva ore

Peste 100 de amenzi, în valoare de peste 48.000 lei, au fost aplicate de polițiștii rutieri în timpul unor acțiuni organizate, miercuri, pe drumurile din municipiul și județul Arad.

Peste 40 de polițisti din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au acționat, miercuri, pe raza municipiului și județului Arad, pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere: viteza, pietoni și neacordare prioritate pietoni.

Astfel, în timpul activităților desfășurate în trafic, până la ora 13.00, polițiștii rutieri au aplicat 113 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 48.600 de lei.

„Dintre acestea, 66 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 19 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 7 pentru utilizarea telefonului mobil şi 21 pentru alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, pentru încălcarea normelor de circulație 16 șoferi au rămas fără permis“, a informat Biroul de presă al IPJ Arad.

Totodată, în timpul acțiunilor au fost reținute 4 certificate de înmatriculare.

„Astfel de acțiuni – menite să prevină producerea de accidente rutiere cu consecințe grave – vor continua și în perioada următoare“, au spus reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.