Ziarul electronic al arădenilor

Percheziţie la o firmă din Arad legat de vânzarea unor softuri pentru pariuri sportive

Poliţişti şi procurori au făcut două percheziţii, joi, la o firmă şi o persoană din Arad, în legătură cu vânzarea online a unor programe informatice pentru pariuri sportive, operaţiuni în urma cărora nu ar fi fost plătite taxe către stat.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, dosarul vizează infracţiuni de înşelăciune şi evaziune fiscală în domeniul comerţului virtual.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că reprezentantul legal al unei societăţi comerciale a indus în eroare mai multe persoane fizice cu domiciliul pe teritoriul naţional, prin comercializarea de softuri pentru pariuri sportive şi a încasat mai multe sume de bani, realizând astfel venituri nedeclarate organului fiscal”, se arată în comunicat.

Cercetările vizează atât firma implicată, cât şi o persoană fizică.

„Cu ocazia percheziţiilor efectuate, au fost ridicate înscrisuri, un telefon mobil, o unitate de calcul şi suma de 17.190 lei. Până în această fază a cercetărilor penale, nu a fost stabilit în concret prejudiciul adus bugetului de stat”, a mai transmis Parchetul.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.