Ziarul electronic al arădenilor

O lume nebună. Un bărbat a mers la vot într-un căruţ tras de o oaie

taranu-1Un bărbat cunoscut sub numele de Ţăranu’ Sărac, a mers, duminică, la vot îmbrăcat în iţari, cămaşă populară şi un cojoc care au aparţinut bunicilor săi.

Constantin Crăciun, din localitatea vrânceană Cîmpineanca, a mers la vot cu un căruţ tras de oaia sa „Frumuşica“ şi pe care scria ”taxi ecologic”.

El a purtat iţari şi cămaşă populară, iar în spate avea un cojoc din blană de oaie, haine care au aparţinut bunicilor lui.

După ce a votat, bărbatul s-a aşezat în faţa secţiei de votare, unde pe un ştergar a întins masă – bucăţi de mămăligă prăjită, pe care le-a uns cu usturoi. El a invitat la masă şi un trecător pe care l-a servit cu un pahar cu ţuică.

Vrânceanul a spus că a votat cu speranţa că viitorii parlamentari se vor preocupa mai mult de problemele agricultorilor.

„Am votat pentru oameni tineri, care să se aplece asupra nevoilor ţăranilor, pentru că agricultura e cea mai importantă pentru noi.  Am votat astăzi schimbarea, poate patru ani vom avea ocazia să nu mai mâncăm usturoi turcesc, ci usturoi românesc, şi nu praz turcesc. Am venit cu mămăligă prăjită, aşa cum mâncau străbunii noştri, pentru că e post, dar nu vrem să mai mâncăm usturoi chinezesc”, a declarat Ţăranu’ Sărac.

sursa: news.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.