Ziarul electronic al arădenilor

Nu știi care sunt tendințele vestimentare în această primăvara? Află cum poți să strălucești fără prea mult efort!

După o iarnă grea este timpul să scapi de hainele groase și să le faci loc celor chic și subțiri. Te-ai confruntat cu zăpadă, frig și simți că nu se mai termină anotimpul geros.

Dar se termină în scurt timp și trebuie să te gândești ce garderobă să-ți pregătești pentru primăvară. Probează, alege și într-un final poartă haine cu stil! Primăvară îți oferă vreme frumoasă, flori și multe zâmbete, așa că profită și dă startul schimbărilor vestimentare.

Află care sunt pașii pentru a fi cât  mai cochetă în această primăvară

1. Iarna nu este tocmai pe gustul doamnelor și domnișoarele din mai multe motive. Unul dintre motive este: le strică coafura și asta le deranjează foarte mult. O zi întreagă petrecută la salonul de înfrumusețare și …când ies afară, coafura capătă un aspect total nepotrivit.

Un alt motiv este piele uscată. Este frig și din cauza acestui fapt pielea devine foarte uscată și generează o stare de disconfort. Hainele groase nu sunt pe placul femeilor deoarece le fac să pară…..plinuțe. Unul dintre cei mai importanți pași pentru a radia în această perioadă a anului este să te machiezi natural, dar și un pic îndrăzneț. Să le combini în așa fel încât să iasă ceva curajos și atractiv.

Rujul nu trebuie să lipsească.  Care este cea mai potrivită culoare? Roșu, clar. Această culoare este de bază. Machiajul tău trebuie să conțină culori deschise și culori naturale, combinația perfectă.

 2.În acest sezon se poartă rochiile croșetate versatil și cu o jachetă neagră. Sună bine, așa-i? Nuanțele deschise  sunt la mare căutare. Adaugă o pată de culoare în vestimentație și totul se va schimba, inclusiv starea ta de spirit. Poți completa ținuta cu o pereche de pantofi stiletto.

3. O coafură frumoasă reflectă starea ta de spirit. În materie de coafură se poartă buclele lejere. Nu este nevoie să mergi la salon pentru a obține acest gen de coafură. Utilizează ondulatorul standard și înfășoară șuvițele direct pe fierul încălzit, fără a-l deschide.

Așteaptă aproximativ 20 – 30 de secunde, după retrage ondulatorul ușor din păr. Repetă această etapă pentru întreg părul. La final, pulverizează de câteva ori spray de strălucire și puțin fixativ și gata. Simplu și deloc complicat. Primăvara te prinde cu zâmbetul pe buze!

4. Piesa de rezistență este încălțămintea și trebuie tratată ca atare. Pe lângă pantofi, cizme, sandalele sunt recomandate de majoritatea designerilor vestimentari. Acestea exprimă feminitate și stil, reprezintă o ocazie perfectă pentru a le purta din ce în ce mai mult, perechile de sandale cu toc, surprind prin eleganță  și bun gust. Avantajul utilizării acestor sandale este că pot fi purtate atât vara, cât și primăvara, în acest mod economisești bani.

Există nenumărate modele din care poți alege. Sandale cu platformă, sandale sabot, sandale cu toc subțire, însă cele care ies total din tipare sunt sandale gladiator pe Reverse.ro, acest gen de sandale sunt pe piață de câteva mii de ani, din Antichitate și au cucerit inimile multor femei prin confort, flexibilitate și durabilitate. Numele acestor sandale vine de la războinicii romani, care le purtau. Din punct de vedere estetic, sandalele au o tentă mediteraneană și le permite să se asorteze cu o gamă variată de ținute.

În concluzie, primăvara încep schimbările. Dă startul schimbărilor începând   cu vestimentația ta și partea de make-up. Imaginea ta contează! Ține cont de pașii enumerați mai sus și vei beneficia de o imagine deosebită!

Sursa foto: https://pixabay.com/

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.