Ziarul electronic al arădenilor

Mesaj pentru polițiștii arădeni, de la victimele unui furt

O familie din localitatea arădeană Secusigiu, din casa căreia hoții au furat 20.000 de lei şi obiecte din aur, a transmis un mesaj polițiștilor care au reușit să-i depisteze pe autorii furtului și să recupereze banii sustrași.

„Sunt momente în viață când timpul vrea să ne pună la grea încercare, să ne testeze credința, speranța, iar unul din acestea a fost pentru mine seara zilei de 28 ianuarie 2019, când, întors de la serviciu împreună cu soția, am găsit casa spartă, împreună cu dispariția sumei de 20.000 lei, plus obiecte de valoare din aur.

Găsirea făptașilor și recuperarea prejudiciului, în timpul record de 12 ore de la sesizarea organelor de drept, este pentru mine un caz de admirație profundă.

Folosesc această cale pentru a mulțumi tuturor persoanelor implicate în soluționarea acestui caz, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Judetului Arad – Secția I Poliție Rurală și a Poliției Locale Secusigiu pentru modul profesional în care au arătat cum se lucrează în echipă, acum la început de 2019.

Ar fi multe de spus, dar vreau să închei cu un gând adresat tuturor celor din Poliția Arad implicați în soluționare: «Dumnezeu să vă binecuvânteze, împreună cu institutia pe care o reprezentați»“, este mesajul transmis de familia din Secusigiu.

Potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad, o familie din localitatea Secusigiu a sesizat că locuinţa a fost spartă şi au dispărut 20.000 de lei şi obiecte din aur.

„La scurt timp de la comiterea faptei, poliţiştii au identificat doi localnici bănuiţi de comiterea activităţii infracţionale. Din cercetări a reieşit că bărbaţii, de 21 şi 28 de ani, ambii din Secusigiu, prin ruperea gardului împrejmuitor şi forţarea uşii de acces, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza aceleiaşi localităţi, de unde ar fi sustras 20.000 de lei şi monede din aur“, precizează comunicatul.

CITITI SI: Reţinuţi de poliţişti după ce au furat bani şi monede din aur

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.