Ziarul electronic al arădenilor

Medical MedLife şi-a majorat cu 5% pachetul de acţiuni din grupul de firme Genesys Arad

Sistemul Medical MedLife a anunţat că şi-a majorat cu 5% pachetul de acţiuni din grupul de firme Genesys Arad, unde acum controlează 73% din acţiuni.

„Sistemul Medical MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, preia un nou pachet de 5% din grupul de firme Genesys Arad, unul dintre cei mai mari operatori privati de servicii medicale din zona de vest a României. Ca urmare a acestei preluări, Sistemul MedLife deţine pachetul de 73%. Genesys Arad face parte din grupul MedLife încă din 2011, când reprezentanţii anunţau preluarea pachetului majoritar, iar valoarea tranzacţiei se ridica la aproximativ 3 milioane de euro”, anunţă grupul.

MedLife Genesys include un spital de mari dimensiuni, maternitate, ambulatoriu şi laborator. De-a lungul anilor, grupul a dezvoltat mai multe centre medicale în oraşele Deva, Hunedoara, Petroşani, Drobeta Turnu Severin şi Târgu-Jiu, cea mai recentă inaugurare fiind centrul de radiologie și imagistică medicală, singurul centru din Arad care dispune de un echipament radiologic digital.

Din 2010 până în prezent, grupul MedLife a finalizat 27 de achiziţii, fiind operatorul cu cea mai mare expertiză pe acest segment de activitate. Săptămâna trecut compania a anunţat semnarea achiziţiei pachetului majoritar de acţiuni ale Pharmachem Distribuţie SRL.

Dacă această tranzacţie va fi aprobată de către Consiliul Concurenţei, MedLife va ajunge la un portofoliu de 28 de achiziţii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.