Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Familia regală a făcut o donaţie spitalului din Săvârşin

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a făcut o donaţie, marţi, spitalului din Săvârşin, unde sunt internate persoane vârstnice, constând în saltele şi echipamente pentru paturi, precum şi un punct de spălătorie.

Potrivit romaniaregala.ro, Majestatea Sa Margareta a fost însoţită de Principesa Sofia, de primarul localităţii, Ioan Vodicean, de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Arad şi de membri ai Casei Majestăţii Sale.

Tot marţi, arată sursa citată, Majestatea Sa şi Principele Radu au oferit daruri de Crăciun angajaţilor de la Castelul Regal şi de la Ocolul Regal Silvic din Săvârşin. La eveniment au mai fost prezenţi Principesa Sofia, primarul localităţii şi parohul bisericii ortodoxe, părintele Călin Mădăluţă.

Miercuri, Custodele Coroanei va oferi, ca în fiecare an, pachete unor familii nevoiaşe din Săvârşin.

Custodele Coroanei, Margareta, şi Principele Radu se vor afla la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou, alături de Principesa Sofia, programul public al Familiei Regale urmând să fie unul restrâns, din cauza a epidemiei de COVID-19.

foto: romaniaregala.ro

UPDATE

Răzvan Cadar: „Mulțumim Casei Regale pentru solidaritate”

Casa Regală face parte din comunitatea din Săvârșin, prin prezența istorică în localitate dar și prin grija pe care o arată față de oamenii de acolo. Unitatea de Asistență Medico-Socială Săvârşin a primit o donație constând în saltele şi echipamente pentru paturi, precum şi un punct de spălătorie.

Majestatea Sa Margareta a fost însoţită de Principesa Sofia la acest eveniment caritabil, din partea autorităților locale au participat primarul Ioan Vodicean și vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Răzvan Cadar. La acest gest de solidaritate s-au alăturat, la invitația primarului Ioan Vodicean, Cetatea Voluntarilor, Asociația „Viața, Fapta Dragostei” și Bianca Tirsin, Miss Universe România, care au adus și împărțit surprize de Crăciun.

„Mulțumim Casei Regale, Majestății Sale Margareta, partenerilor Casei Regale și voluntarilor din Arad. Este o acțiune de solidaritate, care îi ajută pe oamenii de aici să simtă spiritul sărbătorilor, să știe că în comunitatea locală nu sunt singuri. Sprijinul familiei regale pentru Săvârșin este deja o tradiție și suntem mândri că aici, la Săvârșin, în județul Arad, se simt acasă. Ne bucurăm că și în acest an, Custodele Coroanei, Margareta, şi Principele Radu se vor afla la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou, alături de Principesa Sofia”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.