Ziarul electronic al arădenilor

Intră în circulație tramvaiul lui Moș Crăciun. VEZI programul

Tramvaiul lui Moş Crăciun, care circulă în municipiul Arad, în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, se va pune în mișcare, urmând să circule după un program stabilit de Compania de Transport Public.

Cei care doresc să afle la ce oră şi în ce staţie soseşte tramvaiul lui moş Crăciun trebuie să acceseze www.ctparad.ro, unde a fost publicat programul tramvaiului.

„Zilele trecute tramvaiul a fost pregătit pentru ieșirea pe traseu, fiind supus unei revizii tehnice. Beculețele arse au fost înlocuite, iar clopoțeii și instalațiile de lumini colorate au fost montate și ele. Nici Moș Crăciun nu se lasă mai prejos. Pentru întâlnirea cu cei mici, costumul trebuie să fie impecabil, mănușile imaculate, iar căciula cu pompon nelipsită. De mai bine de două decenii, cel mai îndrăgit mijloc de transport pentru cei  mici este pus în circulație în ajunul sărbătorii de Sf. Nicolae. Anul acesta el va rămâne pe șine până în data de 29 decembrie“, a anunțat Primăria Municipiului Arad.

Tramvaiul lui Moș Crăciun va circula de luni până vineri, după următorul program:

– în intervalul orar 8.00 – 15.57, tramvaiul este destinat curselor speciale (programări pentru grupuri)

– în intervalul orar 15.57 – 20.10, tramvaiul circulă la liber

Sâmbăta și duminica:

– în intervalul orar 10.00 – 20.14, tramvaiul circulă la liber

Programările pentru grupuri se pot face începând cu data de 2 decembrie, în intervalul orar 7.00 – 15.00, la numărul de telefon 0724.232.158.

„Facem mențiunea că programul de circulație al tramvaiului lui Moș Crăciun va fi afișat în toate stațiile de pe traseu, inclusiv pe site-ul www.ctparad.ro“, a informat Compania de Transport Public Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.