Ziarul electronic al arădenilor

Fondatorul trupei No Mercy și Francesco Napoli, la Revelionul Popular de la Arad

Fondatorul trupei No Mercy, Marty Cintron, și solistul italian Francesco Napoli vor concerta la Arad, la Revelionul Popular, din centrul orașului, au anunțat autorităților locale.

Solistul şi actorul american Marty Cintron, devenit celebru în anii ’90 după ce a fondat trupa No Mercy, va susţine un concert în municipiul Arad, în noaptea de Revelion, urmând să interpreteze cele mai cunoscute piese ale formaţiei.

Primăria Arad a anunţat că la petrecerea publică dintre ani, care are loc în mod tradiţional în Piaţa Revoluţiei, invitat special va fi Marty Cintron, artistul din spatele trupei No Mercy. Începând cu ora 23,30, el va interpreta hiturile formaţiei, între care „Where Do You Go“, „My Promise“ sau „Please Don’t Go“.

Înainte ca americanul să urce pe scenă, arădenii îl vor putea asculta pe Francesco Napoli, care le va aminti celor prezenţi de piese precum „Marina“ sau „Balla Balla“.

„Startul petrecerii va fi dat la ora 22.00, când pe scena din fața Palatului Administrativ vor urca arădenii de la Progresiv A. De la ora 22.45, vom fredona alături de Francesco Napoli, refrene ca «Marina» și «Balla Balla». Începând cu ora 23.30, timp de mai bine de o oră, solistul și actorul american Marty Cintron, pop starul anilor ’90, omul din spatele trupei No Mercy, aduce la Arad hiturile de-acum aproape trei decenii. Momentul de la miezul nopții va fi marcat de un spectaculos show de artificii ce va dura cu aproximație 10 minute“, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Municipiului Arad.

Joi seară, în ajunul Sfântului Nicolae, în Arad se dă startul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă, prin festivitatea de aprindere a luminiţelor din bradul de Crăciun amplasat în faţa Palatului Administrativ. Acesta este înalt de 18 metri şi a fost decorat cu instalaţii luminoase cu o lungime totală de peste doi kilometri.
Primăria Arad a alocat în acest an un buget de aproximativ 1,6 milioane de lei pentru organizarea sărbătorilor de iarnă. Din acest buget, peste 500.000 de lei sunt pentru organizarea momentelor artistice programate pe parcursul a 18 zile. Cele mai scumpe vor fi concertele de Revelion, pentru care municipalitatea plăteşte 114.000 de lei, din care 77.000 de lei sunt pentru invitatul principal al petrecerii publice, Marty Cintron.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.