Ziarul electronic al arădenilor

În timp ce jefuia o casă, a intrat pe Facebook de pe calculatorul proprietarului

cel-mai-prost-hot-din-istorieUn tânăr de 26 de ani din Statele Unite a reuşit să îşi câştige renumele de “cel mai prost hoţ din istorie”, după ce a făcut o greşeală incredibilă în timpul unui jaf, relatează cei de la Business Insider.

Nicholas Wig a intrat prin efracţie într-o casă din Minnesota de unde a furat cărţi de credit, bani cash şi un ceas. În timpul jafului, tânărul hoţ s-a gândit să intre pe Facebook pentru a vedea ce mai fac prietenii săi. A plecat apoi în grabă, crezând că a nu va fi prins.

După ce şi-a dat seama că a fost victima unui furt, proprietarul casei a mai avut parte de o surpriză: calculatorul său era deschis, dar logat pe un alt cont de Facebook. Înţelegând destul de repede ce s-a întâmplat, omul a trimis mesaje hoţului pe aceeaşi reţea de socializare. Wig şi-a cerut scuze şi a promis că va aduce înapoi tot ce furase, însă atunci când a venit cu lucrurile a fost ridicat de poliţie.

“Este unul dintre cele mai ciudate cazuri la care am lucrat”, a declarat unul dintre ofiţerii care se ocupă de caz. “Nu m-ar mira să ajungă la toate posturile de ştiri, mai ales din pricina faptului că hoţul nu a fost chiar isteţ”.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.