Ziarul electronic al arădenilor

Grupul International Alexander Holding a devenit, oficial, proprietar al Vio Transgrup

Grupul International Alexander Holding (IAH), fondat de omul de afaceri Simion Apreutese, a obţinut acordul de la Consiliul Concurenţei şi a devenit, oficial, proprietar al Vio Transgrup la finalul anului 2020, a inform CONAF.

Holdingul International Alexander (IAH) este o companie cu capital 100% românesc, înfiinţată în anul 2003, având sediul social în Arad, a cărui manager general este soţia omului de afaceri arădean, Loredana Apreutese, preşedinte al CONAF Arad.

Prin noua achiziţie, grupul îşi extinde afacerea, devenind astfel prima companie de transport de la noi din ţară certificată TAPA.

„Această achiziţie reprezintă pentru noi un pas înainte! Prin dezvoltarea serviciilor oferite în mod constant, clienţii International Alexander Holding vor beneficia de o gama diversificată, specializată şi cu focus pe securitatea întregului lanţ de transport şi logistică. Certificarea TAPA devine obligatorie atunci când vrei să abordezi din ce în ce mai mulţi clienţi noi, din zona bunurilor de valoare. Pe lângă facilitarea certificării TAPA, acest management al securităţii, odată integrat în funcţionarea companiei, ne va ajută să eliminăm, în mare parte, pierderile generate de situaţii neprevăzute“, a declarat Loredana Apreutese.

International Alexander Holding are peste peste 1.500 de angajaţi, compania este specializată în furnizarea de servicii complexe de logistică şi transport clienţilor din industriile automotive şi de tehnologie.

Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică de fondatorul International Alexander, însă finanţarea acesteia a fost susţinută de Unicredit Bank. De asemenea, Deloitte România a asistat International Alexander în procesul de achiziţie a companiei Vio Transgrup.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.