Ziarul electronic al arădenilor

Germanii de la Kromberg&Schubert caută oameni pentru fabrica de cablaje de la Nădab

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg&Schubert are disponibile în prezent 60 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor, pentru fabrica din Nădab, situată la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM Arad.

Kromberg&Schubert este unul dintre marii producători de componente auto prezenţi în România, cu trei fabrici, în judeţele Arad, Sibiu şi Timiş, şi un centru de excelenţă şi dezvoltare în Sibiu. Compania are peste 3.500 de angajaţi în România, potrivit unor informaţii anterioare.

Compania Kromberg&Schubert România NA, cu sediul în Nădab, a avut în 2019 o cifră de afaceri de 332,2 mil. lei (70 mil. euro), un profit net de peste 4,5 mil. lei (960.000 de euro) şi un număr mediu de 1.428 de angajaţi, potrivit site-ul Ministerului Finanţelor.

Producătorul german de cablaje şi sisteme electrice pentru industria auto Kromberg & Schubert a închiriat la finalul anului trecut 2.000 de metri pătraţi de birouri în proiectul Vox Technology Park din Timişoara.

sursa: zf.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.