Ziarul electronic al arădenilor

Autoturism căutat pentru confiscare în Spania, depistat la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II au descoperit un autoturism marca Audi,  în valoare de 41.000 de euro, căutat de autorităţile din Spania.

În cursul zilei de joi, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean spaniol, în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Audi.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania la data de 18 februarie 2021.

„Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că autoturismul a fost cumpărat de la o persoană necunoscută şi nu avea cunoştinţă despre faptul  că autovehiculul se afla în atenţia autorităţilor“, a informat Poliția de Frontieră.

Autoturismul, în valoare de 41.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.