Ziarul electronic al arădenilor

Flanco și-a deschis al doilea magazin în municipiul Arad

Flanco îşi continuă strategia de expansiune şi ajunge la un total de 160 de magazine în 112 oraşe după deschiderea celor din Arad şi Bârlad, potrivit unui comunicat al companiei.

Flanco a deschis vineri cel de-al doilea magazin al său din Arad, situat în Atrium Mall. Pe o suprafaţă de 450 mp, noul magazin Flanco pune la dispoziţia clienţilor o gamă optimizată de produse, oferte speciale de inaugurare, precum şi toate serviciile oferite în celelalte magazine ale reţelei.

La finalul lunii, pe 30 noiembrie, va avea loc şi deschiderea magazinului din Bârlad, situat, de asemenea, într-un centru comercial – Bârlad Value Center, şi al doilea la număr din oraş. Cu o suprafaţă de 450 mp, magazinul îşi aşteaptă primii clienţi în zilele următoare, cu oferte variate, produse de calitate şi mărci cunoscute.

În plus, începând cu data de 3 decembrie, clienţii vor putea utiliza voucherele primite în cadrul programului „Rabla pentru electrocasnice“, profitând, simultan, şi de ofertele de inaugurare.

„În ciuda dificultăţilor aduse de pandemie şi de măsurile de restricţie, pe tot parcursul anului am continuat să investim în magazine fizice cu potenţial, în paralel cu consolidarea platformelor digitale, ajungând, astfel, la o reţea de 160 de puncte de vânzare“, spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco.

„Deschiderea de magazine în centre comerciale cu trafic ridicat, precum Atrium Mall şi Bârlad Value Center, se înscrie în strategia noastră de dezvoltare, trasată în urma reevaluării reţelei de magazine fizice de la finalul anului trecut. Cu produse pre-selectate pentru clienţi, astfel încât aceştia să găsească la raft repere de calitate şi bestseller-uri, dar şi servicii de finanţare diverse şi posibilitatea de a ridica din magazin comanda online, cele două magazine aduc o experienţă omnichannel cumpărătorului, la fel ca celelalte puncte ale reţelei“, a mai spus Ionut Cîrstea.

Investiţia în cele două magazine s-a ridicat la o valoare de aproximativ 1,5 milioane lei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.