Ziarul electronic al arădenilor

Familia Regală își petrece sărbătorile de iarnă la Săvârșin. VEZI programul

Familia Regală își va petrece sărbătorile de iarnă la Castelul de la Săvârșin, iar înainte de Crăciun va împărți cadouri familiilor nevoiașe din comună, iar colindătorii vor fi primiți în ziua de 23 decembrie.

Biroul de Presă al Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei a informat, joi, că Familia Regală va petrece zilele de Crăciun și Revelionul, la Castelul Săvârșin.

„Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, și Alteța Sa Regală Principele Radu se vor afla la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou, alături de ASR Principesa Elena, E.S. Alexander Phillips Nixon, ASR Principesa Sofia și ASR Principesa Maria“, a anunțat Biroul de Presă al Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei.

Conform programului anunțat, în ziua de 23 decembrie, la ora 11.00, Majestatea Sa va împărți cadouri familiilor nevoiașe din Săvârșin. „Cadourile vor fi oferite cu sprijinul Procter&Gamble România și a brandurilor sale Ariel, Fairy și Lenor, precum și al Băncii Transilvania“, a anunțat Familia Regală.

În aceeași zi, la ora 12.00, Familia Regală va primi colindători la Săvârșin, în Satul Regal, iar de la ora 13.00, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al Castelului și masa de Crăciun din sufrageria mare.

Ca în fiecare an, în ziua de Ajun, 24 decembrie, la ora 12.00, Dubașii din Săvârșin vor fi așteptați în piața cu fântână din incinta Satului Regal.

În dimineața zilei de 25 decembrie 2018, Familia Regală va participa la marea slujbă din prima zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună.

„Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Revelionul, la Castelul Săvârșin“, a precizat Biroul de Presă al Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.