Ziarul electronic al arădenilor

Falcă: PNL va merge singur în competiţiile electorale, dar nu va ieşi de la guvernare

Preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că partidul va merge singur la alegerile prezidenţiale şi parlamentare, dar pentru stabilitate în contextul regional, nu va ieşi de la guvernare.

„Sigur PNL va merge singur în competiţiile electorale, dar responsabilitatea guvernamentală, mai ales că suntem la sfârşit de mandat, trebuie îndeplinită, pentru că România este apreciată pentru ceea ce înseamnă stabilitate, România este apreciată pentru faptul că gestionează, în această zonă complicată din est, lucrurile bine şi nu cred că este nevoie de o criză politică”, a afirmat liderul PNL Arad.

Falcă a adăugat că aşa cum PNL a fost în competiţie cu PSD la alegerile locale, tot aşa cele două partide vor fi în competiţie şi pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare.

„Şi, evident, matematica parlamentară o să creeze alianţele necesare care să conducă România, dar România trebuie să rămână o ţară stabilă”, a spus preşedintele PNL Arad.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.