Ziarul electronic al arădenilor

„Fake news” despre semifinala Eurovision. Falcă acuză lipsa de respect a unor arădeni

Primarul Gheorghe Falcă dezminte informaţiile apărute pe reţelele de socializare prin intermediul unui afiş conform căruia semifinala concursului Eurovision de la Arad ar fi urmată de o conferinţă a unei formaţiuni politice.

„Informaţiile despre orgaizarea unei conferinţe pe teme politice imediat după încheierea show-ului televiziunii publice sunt fake news. Cine ar organiza o şedinţă după ora 24.00? Regretabil este că cei care au încercat de la bun început să minimalizeze modul corect al administraţiei locale de a fi parteneri ai Televiziunii Române în organizarea acestui show, doresc chiar şi în al doisprezecelea ceas să politizeze evenimentul.

Regretăm această atitudine şi o combatem. Regretăm de asemenea lipsa de respect a unora dintre concetăţenii noştri pentru efortul depus de întreaga echipă Eurovision România  de a organiza la Arad, un spectacol deosebit!”, a declarat edilul, Gheorghe Falcă.

În ultimele zile, pe rețelele de socializare a fost distribuit un afiș în care se menționa că la sfârșitul spectacolului, în Sala Polivalentă se va desfășura Conferința Județeană a PNL Arad, iar spectatorii sunt rugați să nu părăsească locurile alocate.

Cea de-a doua semifinală Eurovision România se va desfășura duminică, la Arad, începând cu ora 21.00.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.