Ziarul electronic al arădenilor

Expoziția Internațională de Gaming Viena 2018

Aparute pe piata in urma cu cateva zeci de ani, jocurile video si-au schimbat in permanenta statutul, ajungand sa rivalizeze in prezent cu popularitatea televiziunilor sau a filmelor, situatie datorata in mare parte cresterii atat de spectaculoase a numarului de telefoane inteligente si tablete la nivel mondial.

Fenomenul a fost analizat chiar si de celebrul canal de televiziune Discovery Channel, care, in mini-seria de 5 episoade ,,Rise of the Video Game’’, a prezentat pe larg principalele etape din istoria jocurilor video, punctand totodata, atat aspectele pozitive, cat si cele negative, legate de ,,nebunia’’ gaming-ului.

Un segment aparte il ocupa, in lumea jocurilor video, piata gambling-ului, a carei continua expansiune determina toti factorii implicati sa se intalneasca, din ce in ce mai des, in cadrul unor conferinte sau expozitii internationale, cum este si cazul celei ce urmeaza sa se desfasoare la inceputul acestei veri, in Austria.

Intitulata ,,Viena International Gaming Expo 2018’’, intalnirea este programata in perioada 31 mai – 1 iunie 2018, la hotelul Melia din capitala Austriei. Locatia aleasa este fabuloasa, hotelul fiind cel mai inalt ,,zgarie-nori’’ din tara muzicii si a sporturilor de iarna, o cladire simbol, proiectata de prestigiosul arhitect francez Dominique Perrault, cu privelisti spectaculoase de 360 ​​de grade asupra Dunarii si orasului.

Pe parcursul celor doua zile ale expozitiei, vor avea loc 3 conferinte cu tematici diverse: sporturile virtuale, inteligenta artificiala, cele mai recente tehnologii pentru cazinouri online si sporturi, criptomonedele, meciurile trucate, prevenirea si detectarea fraudelor si multe altele. Pe langa temele abordate in cadrul celor 3 conferinte, participantii vor putea sa studieze produsele expuse in zona Demo, sa isi creeze noi relatii de afaceri si, nu in ultimul rand, sa profite de ocazie pentru a afla cele mai noi informatii din domeniu. Evenimentul va aduce la ,,aceeasi masa’’organe de reglementare, lideri din industria jocurilor de noroc, parti terte si reprezentanti ai mass-media, toti acestia urmand sa isi aduca contributia la planurile si oportunitatile de afaceri, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung.

CONFERINTELE: iGaming Knowledge Seminar, Innovation Talks Live si Millennial Gaming Forum

* Cele trei conferinte urmeaza sa acopere o gama larga de subiecte, cum ar fi:

* Oportunitati de afaceri pe pietele reglementate

* Combaterea meciurilor ,,aranjate’’

* Responsabilitatea jocurilor de noroc

* Detectarea fraudelor

* Pastrarea clientilor

Inteligenta artificiala

Tehnologia AR/VR dedicata cazinourilor

Sporturile virtuale

Criptomonedele si utilizarea blockchain

Nu mai putin de 60 de vorbitori internationali si experti din industria jocurilor de noroc isi vor exprima parerile cu aceasta ocazie, lista fiind deschisa in continuare.

ZONA DEMO

In aceasta zona veti putea face parte cu companii si experti de top din domeniile urmatoare: servicii de plata, servicii de traducere, tehnologia cazinourilor, tehnologia pariurilor sportive, tranzactionare si investire, lantul de aprovizionare, minerit, comert și publicitate, legislatie si reglementari, divertisment, confidentialitate si siguranta sau analiza de date. Reprezentantii acestor domenii vor discuta pe larg despre produsele si serviciile oferite, incercand sa stabileasca noi relatii de afaceri.

CREAREA DE NOI CONEXIUNI

Mult asteptatul eveniment va oferi participantilor posibilitatea de a-si crea un numar foarte mare de relatii noi, in toate domeniile legate mai mult sau mai putin de industria jocurilor de noroc. Pe langa spatiul dedicat din zona Demo, noi conexiuni se pot construi atat in cadrul petrecerilor oficiale, cat si cu ocazia croazierei de pe Dunare, menita sa ofere participantilor sansa de a admira diverse obiective turistice din peisajul vienez.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.