Ziarul electronic al arădenilor

Ai început să îți faci bagajele pentru Japonia?

Unul dintre efectele expansiunii continue a pietei jocurilor de noroc online este cresterea dramatica a numarului de intalniri oficiale intre toti factorii implicati.

Sub titulatura ,,Japan Gaming Congress 2018’’, unul din cei mai mari coordonatori de evenimente din lume, Clarion Gaming, organizeaza, in perioada 10 – 11 mai 2018, o conferinta internationala la care si-au anuntat deja participarea cele mai tari branduri (in 2017) din domeniul pariurilor sportive si jocurilor de noroc online, poti vedea aici lista acestora.

Odata cu intrarea Japoniei intr-o noua era din punct de vedere a legislatiei jocurilor de noroc, interesul suscitat de cea de-a treia editie a JgC (Japan Gaming Congress) din Tokio este unul mult mai mare fata de cel acordat precedentelor editii. Valoarea pietei jocurilor de noroc din Japonia este estimata la aproximativ 40 de miliarde de dolari, suma ce poate face din tara tehnologiei de ultima ora unul din cei mai importanti jucatori din domeniul gamingului.

Prin urmare, forumul educational din perioada 10-11 mai 2018 se presupune ca va oferi o viziune clara si precisa asupra legislatiei dedicate cazinourilor din Japonia, avand ca rezultat faptul ca, la finalul celor doua zile, cea mai mare parte a celor prezenti vor fi inteles pe deplin potentialul complex al cazinourilor Integrated Resorts de pe teritoriul superputerii asiatice.

Congresul urmeaza sa se desfasoare in incinta fabulosului hotel Conrad (conradhotels3.hilton.com) din Tokio, una din cele mai bine pozitionate cladiri din capitala tehnologiei moderne, de la ferestrele careia poti admira Golful Tokio in intreaga splendoare a sa. In plus, complexul turistic pune la dispozitia clientilor sai nu mai putin de 290 de camere si suite de lux, un elegant bar numit TwentyEight, precum si o superba zona Spa & Fitness in interiorul careia poti exersa inotul la mare inaltime.

Temele ce urmeaza a fi abordate in cadrul celui mai exotic congres de gaming din 2018, sunt pe cat de actuale, pe atat de interesante:

Facilitati I R adiacente zonei de gaming: se va urmari incorporarea divertismentului in cazinourile Integrated Resorts, facilitarea unei piete internationale si implementarea unei perspective globale.

I R din punct de vedere economic: Analiza oportunitatilor ce urmeaza a se ivi pentru intreprinderile si comunitatile locale, precum si impactul economic asupra Japoniei fata de restul Asiei.

Turismul inovator: se va analiza alegerea, finantarea si construirea in locatiile cele mai potrivite; conversatii intre diversi furnizori

I R – O viziune pentru viitor: Se vor analiza noile tehnologii, cum sa valorifici cultura jocurilor de noroc si sistemele de plati, precum si atat de actuala tema a cripto-monedelor.

Mult asteptata editie cu numarul 3 Japan Gaming Congress May 2018 a atras pana acum 27 de sponsori, cum ar fi Caesars Entertainment, Galaxy Entertainment, Melco Resorts & Entertainment Limited, M G M Resorts, Mohegan Gaming, S J M Holdings Macau, Wynn Resorts, Aruze Gaming, Barriere, G T Law, Hatch Asia, J C M Global, Merkur Gaming, Konami sau chiar si celebrul lant de restaurante tematice Hard Rock (Cafe).

Pentru informatii privind inscrierea la congres, cei interesati pot accesa site-ul http://www.japangamingcongress.com, trimite email pe adresa curtis.roach@clariongaming.com sau suna la numarul de telefon +44 (0)20 7384 8115.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.