Ziarul electronic al arădenilor

Doi americani au fost arestaţi pentru că au făcut sex în maşină

sexUn cuplu din America a fost arestat după ce poliţiştii i-au prins în timp ce făceau sex într-un loc nepermis.

Cei doi s-au decis că nu mai au răbdare să ajungă până acasă, motiv pentru care au ales să parcheze maşină lângă un mall şi să se pună pe treabă. Cu toate acestea, poliţia i-a descoperit şi în momentul în care au ieşit din maşină le-a pus cătuşele.

Jonathan Smith, un bărbat de 26 de ani şi Jennifer Schroeder, o femeie de 42 de ani, au ajuns după gratii din cauza faptului că au ales să facă sex într-o maşină parcată lângă un mall din Tennessee, potrivit NY Daily News.

Cuplul a fost arestat imediat ce s-a îmbrăcat, la scurt timp după ce poliţia le-a bătut în geam şi le-a ordonat să se oprească din ceea ce făceau.

Mai mult, atunci când au deschis uşa maşinii, autorităţile au descoperit că cei doi se aflau în stare avansată de ebrietate, acesta fiind şi motivul pentru care nu au mai avut răbdare până acasă.

Atât femeia cât şi bărbatul, au fost duşi la secţie, fiind acuzaţi de expunere inedecentă şi de consum de alcool în spaţii publice. În timp ce tânărul şi-a plătit cauţiunea usturătoare de 1.250 de dolari şi va fi cercetat în libertate, femeia încă se află după gratii. Procesul lor urmează să aibă loc în data de 30 ianuarie anul viitor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.