Ziarul electronic al arădenilor

Directorul Companiei de Apă Arad a decedat la ATI, unde era internat cu COVID-19

Directorul Companiei de Apă Arad, Gheorghe Bănăţean, care era în funcţie de 25 de ani, a decedat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în unitatea COVID-19 din Arad, unde era internat de câteva zile, în companie fiind înregistrate şi alte îmbolnăviri în ultimele două săptămâni.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), care au în subordine şi unitatea COVID-19 (Secţia TBC), au declarat pentru Agerpres că Gheorghe Bănăţean, care avea 62 de ani, a fost internat joi, iar testul pozitiv a venit vineri, când starea pacientului era agravată. El era internat la ATI şi suferea şi de alte afecţiuni.

Reprezentanţi ai Companiei de Apă Arad au informat că primul caz de COVID-19 a fost înregistrat în urmă cu două săptămâni, iar ulterior au mai fost confirmaţi câţiva angajaţi infectaţi. În zilele următoare, ar urma să fie testaţi şi alţi salariaţi.

„Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima regretul la despărțirea de cel care a fost timp de 25 de ani Director General al Companiei de Apă Arad, ing. Gheorghe Bănățean. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanțe și mângâiere familiei îndoliate!“, este mesajul transmis de Compania de Apă Arad.

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Arad, Horea Timiş, a declarat pentru Agerpres că la Compania de Apă nu a fost declarat focar deocamdată, pentru că nu au fost îndeplinită condiţia de a exista minimum trei cazuri în acelaşi spaţiu de lucru. Cazurile înregistrate sunt din birouri sau clădiri diferite ale companiei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.