Ziarul electronic al arădenilor

„Curaj să prinzi o stea căzătoare“. Primarul Falcă a mai scris o carte

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a anunțat că a scris o nouă carte, aceasta fiind în prezent în curs de tipărire.

Prezent în cadrul unei emisiuni realizate, vineri, la Arad de un post național de televiziune, Falcă a spus că a scris o nouă carte, care are ca subiect politica de dreapta.

Primarul a spus că, inițial, titlul cărții a fost „Să prinzi o stea căzătoare“.

„Dar, după ce am terminat de scris, am decis să-i schimb titlul, astfel că acum se numește «Curaj să prinzi o stea căzătoare»“, a explicat Falcă.

Acesta a mai spus că în carte sunt explicate măsurile politice de dreapta și soluții pentru o administrare eficientă a banului public.

„Foarte puțină lume știe ce înseamnă măsurile de dreapta“, a spus Gheorghe Falcă.

Aceasta este a doua carte scrisă de primarul Gheorghe Falcă, după cea lansată în 2011 și intitulată „Societatea vie. Proiect România 2020“.

Anul trecut, Falcă a spus că va mai scrie o carte în care va reda „impresiile, emoțiile și trăirile“ pe care le-a simțit în timpul unei vizitei pe care a făcut-o în Japonia.

Gheorghe Falcă a spus că în timpul călătoriei în Japonia a făcut mai multe vizite în diverse locuri și a fost impresionat de cultura și religia acestui popor. Primarul a spus că va transpune într-o carte ceea ce a văzut și simțit în Japonia.

CITITI SI: Falcă va scrie o carte: „Am fost în viitor. Tokyo“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.