Ziarul electronic al arădenilor

Cum scapi de plictiseala de la volan?

Este foarte usor sa scapi de monotonia condusului mai ales cand mergi pe distante lungi cu diferite melodii care iti plac tie. Ori setezi casetofonul tau pe un radio care iti place ori cumperi cd-uri cu melodiile care iti plac.

Masinile mai vechi nu dispun de un sistem audio foarte performant de aceea tot timpul trebuie sa stai sa reglezi radio-ul, sa gasesti frecventa potrivita, nu multi isi schimba casetofonul de la masina.

Mai nou au aparut modulatoare FM ce redau muzica de pe un stick usb sau card direct printr-o frecventa radio ce poate fi captata de catre orice casetofon, indiferent de vechime sau de performante. Cu toate acestea daca vrei sa iti cumperi unul trebuie sa cauti un modulator fm de calitate pentru a reda cat mai bine melodiile tale preferate.

Masinile mai noi vin cu o multime de dotari ce te ajuta sa strici monotonia de la volan. Mai mult de atat iti ofera o multime de solutii pentru aceasta, cum ar fi magazia de cd-uri in care iti introduci pana la 6 cd-uri si rulezi melodiile de pe ele. Unele masini detin ele incorporate module pentru USB sau carduri de memorie dupa care sa ruleze melodiile alese de tine. Ce parere ai despre toate astea ?

Stai ca nu am terminat. Au aparut modele mai noi de masini in care poti baga melodii direct de pe telefonul tau mobil prin functia de bluetooth a telefonului si a masinii. Le contectezi impreuna iar tot ce ruleaza pe telefon se vor auzi in boxele masinii tale.

Cam astea ar fii solutiile sa scapi de plictiseala sau monotonia de la volan care este foarte daunatoare. Se pot petrece o multime de evenimente neplacute din cauza monotoniei, in multe cazuri s-a adormit la volan.

Daca vei cauta modulatoare fm poti intra pe site-ul recomandari-specialisti.ro de unde poti gasi pareri si recomandari foarte bune pentru aceste modulatoare.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.