Ziarul electronic al arădenilor

Schiedel – soluția profesională pentru siguranța familiei tale

Când vine vorba de „cu ce ne încălzim locuința?”, oamenii vorbesc mult despre sobe, șeminee, centrale termice, despre performanțele lor, despre calitate, ce marcă, ce design au, investesc uneori foarte mult în ele și doar foarte puțini dintre ei mentioneaza și despre coșul de fum.

Coșul de fum este parte integrantă a sistemului de încălzire și de aceea ar trebui să nu ne scape din discuție atunci când alegem sistemul de încălzire. Un cos de fum realizat de profesioniști și din materiale de înaltă calitate permite evacuarea fumului și a gazelor de ardere.

Pentru ca evacuarea gazelor de ardere să fie eficientă, coșul de fum trebuie proiectat, construit și menținut în mod adecvat. Dacă tirajul este insuficient sau este prea mare, eficiența încălzirii se poate diminua chiar și cu 5-10%. Dar mai importante sunt considerentele legate de siguranța vieților omenești si a imobilelor.

Un coș de fum proiectat și executat greșit sau un sistem de încălzire racordat greșit nu numai că este ineficient, dar este și periculos! De aceea proiectarea, execuția, exploatarea și întreținerea corespunzătoare a coșului de fum sunt foarte importante pentru siguranța celor care trăiesc sau desfășoara activități în spațiul de locuit.

Un alt aspect esential in ceea ce priveste cosurile de fum, este dimensionarea corecta a acestuia, pentru a asigura o functionare in parametri optimi a sursei de caldura. In acest sens, Schiedel asigura gratuit serviciul de consultanta tehnica pentru gasirea solutiei adecvate imobilului dumneavoastra.

Tot legat de coșurile de fum este esențial să știți că dimensionarea acestuia trebuie să fie corect realizată, pentru funcționarea în parametrii optimi a sursei de căldură iar din aceasta cauza Schiedel asigura prin intermediul directorilor zonali serviciul de consultanta tehnica cu titlul gratuit pentru gasirea solutiei adecvate de la caz la caz .

De ce sa aleg un sistem profesional de cos de fum de la Schiedel?

Schiedel a intrat pe piata din România în anul 1997, oferind atat produse de calutate superioara, cta si consultanta tehnica specialitate aferentă sistemelor de cosuri de fum profesionale Schiedel. Produsele Schiedel satisfac cele mai exigente condiţii impuse de normele europene, utilizarea cărora asigură, pe termen lung, siguranţă în exploatare şi confort termic, indiferent de tipul sursei de căldură.

Ce tip de cos de fum aleg?

Înăltimea coșului de fum Schiedel, raportată la diametrul interior adecvat, vor asigura, în cazul funcționării cu tiraj natural, evacuarea completă și în deplină siguranță a fumului și a gazelor de ardere provenite din procesul de combustie. Sistemele de coşuri de fum Schiedel îndeplinesc toate cerinţele unei tehnologii de încălzire modernă şi implicit condiţiile impuse de normele Uniunii Europene.

Și dacă am vorbit de importanța coșului de fum, trebuie precizat că tot la specialiști se apelează și când acesta trebuie curățat. O companie abilitată în desfășurarea activității de coșerit este singura garanție a curățării profesionale a coșului de fum.

Apartenența la o asociație de hornari si constructori de cosuri de fum înseamnă absolvirea unor cursuri tematice și de atestare, unelte profesionale pentru desfășurarea activității, cooperare la nivel de membri pentru rezolvarea problemelor clienților si in acelasi timp, asumarea unei responsabilitati in cazul problemelor aparute pe parcurs.

Identificarea nevoilor clienţilor şi asigurarea unor produse şi servicii de calitate constituie o prioritate pentru activitatea membrilor echipei Schiedel si a distribuitorilor autorizati de sisteme de cosuri de fum Schiedel. Astfel ca, de la faza de proiectare și până la punerea în functiune ale acestora, prin punerea la dispoziție a instrucțiunilor de montaj tipărite, aceștia sunt în permanenţă aproape de clienţi. Nu ezita și spune DA sistemelor SCHIEDEL!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.