Ziarul electronic al arădenilor

Cum sa te distrezi cu prietenii intr-o cabina foto?

Daca in viata de zi cu zi, oamenii au mereu pe umeri diferite tipuri de responsabilitati, atunci cand pleaca la o petrecere, ei isi doresc sa evadeze din cotidian si sa uite de toate problemele.

Asadar, distractia si voia buna trebuie sa fie intotdeauna ingredientele esentiale pentru o petrecere de pomina, iar cand la nunti, la botezuri sau la zilele de nastere, in ,,meniu” sunt incluse cabinele foto, zambetele sunt garantate pentru toata lumea!

Astfel, invitatii se vor putea bucura de timp de calitate impreuna cu cei dragi, dar si de amintiri deosebite la finalul serii: fie fotografii, fie magneti de frigider haiosi!  Alege oglinda magica Tulcea

Lejeritate si relaxare

In primul rand, persoanele care pasesc intr-o cabina foto la un eveniment trebuie sa uite de inhibitii si sa aiba o atitudine relaxata. Secretul fotografiilor realizate intr-o cabina foto este ca ele nu urmaresc sa surprinda in mod neaparat oameni seriosi, care au intotdeauna parul perfect aranjat sau ,,zambetul de poze”, ci isi propun sa contureze o atmosfera relaxanta pentru toata lumea, in cadrul careia nimanui sa nu-i mai pese daca in poza apare in miscare, cu zambetul pana la urechi sau punand coarne celui din stanga.

Practic, grupurile de prieteni trebuie sa-si dea frau liber imaginatiei in poze si sa arate camerei cele mai inedite expresii pe care le pot avea.

Grupuri cat mai mari

De regula, cabinele foto care se folosesc la evenimente cu foarte multi invitati sunt cele de tipul cabinelor deschise. Asta inseamna ca intr-o fotografie pot incapea pana la 10 oameni. In astfel de cazuri, distractia este garantata, pentru ca intreg grupul nu are la dispozitie mai mult de cateva secunde pentru a lua pozitia de poza si, de cele mai multe ori este greu ca toata lumea sa fie perfecta in astfel de imagini. Nici macar nu trebuie!

Spontaneitatea este secretul cheie care transforma realizarea fotografiilor intr-o distractie garantata!

Accesorii haioase

Un alt motiv pentru care cabinele foto sunt preferatele invitatilor de la petreceri este ca astfel ei pot avea parte de colaje amuzante, realizate cu ajutorul unor accesorii haioase. De exemplu, un grup de prieteni poate face 3 poze diferite, in 3 pozitii diferite, urmand ca acestea sa fie printate pe o singura imagine. Atunci cand se folosesc si accesoriile special aduse pentru cabina foto, totul devine si mai amuzant!

Diademe, pistoale de jucarii, mantii, coroane, ochelari supradimensionati, mustati sau mesaje haioase: toate acestea sunt accesorii care pot fi utilizate in cabinele foto. In plus, ele pot fi schimbate de care invitati, pentru a se obtine cat mai multe imagini distractive!

Imaginatia – un ingredient important pentru fotografii reusite!

Imaginatia joaca un rol foarte important in privinta fotografiilor realizate in cabinele foto. Cei care isi doresc imagini amuzante trebuie sa-si dea frau liber ideilor si sa adopte atitudini diverse. De exemplu, foarte frumoase sunt fotografiile in care fiecare dintre personaje incearca sa fie serioase, cu toate ca evident, toata lumea pufneste in ras.

De asemenea, printre posturile amuzante se numara si cele in care mai multe domnisoare trag mirele de sacou, de exemplu, ca si cum ar vrea sa i-l fure miresei!

Animatorul conteaza foarte mult!

Cabinele foto sunt administrate, in general de un animator. Acesta are un rol foarte important, pentru ca trebuie sa faca invitatii sa zambeasca si, totodata trebuie sa le insufle o stare de bine si de distractie. De asemenea, animatorul trebuie sa fie o persoana joviala, prietenoasa, care sa ofere sfaturi invitatilor, daca este nevoie.

Foarte important este, de pilda, ca el sa le spuna invitatilor cate secunde dureaza pana se face fotografia, pentru ca grupurile de prieteni sa aiba timp sa-si ia pozitiile dorite sau sa ii anunte daca trebuie sa se mute mai in centru, pentru a avea fotografii bine echilibrate, in care sa apara toata lumea.

Petrecerile la care exista cabine foto sunt intotdeauna mult mai reusite decat cele clasice, intrucat toti invitatii au un mod in plus la dispozitie prin care se pot distra! Ei se pot lasa dusi de val si pot face fotografii foarte interesante impreuna cu cei dragi, atat in perechi, cat si in grupuri mai mari.

Zambetele, distractia si voia buna trebuie sa fie neaparat ingredientele principale ale fiecarei petreceri: doar asa evenimentele vor fi cu adevarat reusite!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.