Ziarul electronic al arădenilor

CONAF înfiinţează o sucursală nouă la Arad

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) se extinde în vestul ţării prin înfiinţarea unei noi sucursale în Arad, preşedinte fiind antreprenoarea Loredana Apreutese, care conduce afaceri de aproape 100 milioane euro şi un număr de aproximativ 1.500 de angajaţi care activează în România, Serbia, Ungaria şi Germania.

Din boardul CONAF al sucursalei din Arad fac parte şi Diana Covaci, administratorul companiei Polach Logistics&Transport şi Adela Cristea, Managing Partner al Ascent Group, companie care oferă servicii de consultanţă pentru investitorii din Europa de Est.

CONAF îşi deschide astfel a zecea sucursală în ţară şi, potrivit reprezentanţilor săi, expansiunea nu se opreşte aici.

„Dorim să fim prezenţi în toate judeţele ţării pentru a coagula mediul de afaceri local întrucât, doar astfel, putem construi o Românie antreprenorială, aduce plus valoare în economie şi putem contribui la dezvoltarea de politici publice coerente, flexibile printr-un dialog continuu şi constructiv cu factorii guvernamentali.

Am pornit pe acest drum pentru că ne dorim stabilitate şi predictibilitate pentru mediul de afaceri, o construcţie durabilă, bazată pe principiile clare ale economiei de piaţă şi mai mult decât atât, dorim o conlucrare a tuturor jucătorilor din economie cu reprezentanţii guvernamentali locali şi centrali în vederea elaborării unei strategii de dezvoltare pe termen mediu şi lung“, a afirmat Cristina Chiriac, preşedinte CONAF.

Noua sucursală CONAF Arad urmăreşte să unească comunitatea antreprenorilor arădeni cu restul ţării, în vederea unei construcţii durabile la nivel naţional.

„Este o onoare pentru mine să fiu preşedinte CONAF în Arad şi să fiu parte din această organizaţie, alături de femei care au demonstrat deja unitate şi promovează identitatea profesională. Îmi doresc alături de CONAF, să unesc comunitatea antreprenorilor arădeni cu restul ţării, pentru că în final, antreprenoriatul ar trebui să fie un produs «fără gen». Cultura antreprenorială nu ar trebui să mai aibă graniţe, ci femei şi bărbaţi deopotrivă, care să îşi unească forţele şi calităţile şi să livreze rezultate remarcabile“, a declarat Loredana Apreutese, preşedintele sucursalei CONAF din Arad.

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin este singura confederaţie din România ce reuneşte interesele femeilor antreprenor într-o structură închegată. CONAF a luat fiinţă ca urmare a necesităţii de a crea o cultură antreprenorială adaptată la noile trenduri în materie de business şi asta, nu numai pentru antreprenoriatul feminin, ci şi pentru întregul mediu antreprenorial.

CONAF reprezintă cea mai mare entitate de acest gen din România, o organizaţie care promovează şi susţine antreprenoriatul românesc, lucru fără precedent şi care deschide orizonturi de colaborare şi cooperare atât pe plan intern cât şi internaţional. CONAF are în componenţa sa 2 federaţii, 6 patronate, 5 asociaţii şi 9 sucursale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.