Ziarul electronic al arădenilor

Coliziune între două autoturisme conduse de femei, în centrul Aradului

Două autoturisme conduse de femei s-au ciocnit, luni seara, în centrul municipiului Arad, după ce una dintre conducătoarele auto nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire“.

Coliziunea dintre cele două vehicule a avut loc în jurul orei 19.00. Conform polițiștilor, o arădeancă în vârstă de 66 ani a condus un autoturism pe strada Nicolae Grogorescu, înspre Bulevardul Revoluției, iar când a ajuns la intersecția cu Bulevardul Vasile Milea nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecție, fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus  de o femeie de 45 ani, din Arad, care circula pe Bulevardul Vasile Milea, înspre strada I.C.Brătianu.

„În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a femeii de 66 de ani. Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest și nu se aflau sub influența alcoolului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, a informat IPJ Arad.

În cele două autoturisme se aflau cinci persoane, iar una a rămas blocată, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare din cadrul ISU Arad, pentru a debloca portiera mașinii.

Femeia de 66 de ani, în stare stabilă, a fost transportată la spital, iar celelalte persoane au refuzat să fie duși la Unitatea de Primire-Urgențe.

foto: ISU Arad

 

 

 

 

 

 

 

CITITI SI: Băiat de 13 ani, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.