Ziarul electronic al arădenilor

Cîţu, despre asasinarea omului de afaceri arădean: Un eveniment în 30 de ani nu înseamnă că România este o ţară nesigură

Premierul Florin Cîţu afirmă că România rămâne o ţară sigură după incidentul de la Arad în care un om de afaceri şi-a pierdut viaţa după ce un dispozitiv exploziv a fost amplasat în maşina sa.

„Cu siguranţă vom afla ce s-a întâmplat acolo, vom învăţa şi nu vom mai permite astfel de evenimente”, susţine primul ministru.

„Este primul atentat în 30 de ani de zile. În primul rând, trebuie să observăm că am reuşit să evităm astfel de evenimente 30 de ani de zile. Nu ştiu dacă mai există vreo ţară în zonă, în jurul României, care a evitat astfel de evenimente. Este un lucru grav, foarte grav. În acest moment ştiu că toate instituţiile şi este o anchetă pe care o face procuratura, aşteptăm rezultatele.

Sunt experţi din toate instituţiile abilitate să ancheteze un astfel de caz şi vom vedea ce s-a întâmplat. În acest moment nu am detalii la ceea ce s-a întâmplat, dar este adevărat, este un eveniment grav care eu sper să nu se mai repete şi să fim vigilenţi în perioada următoare, să nu mai avem astfel de evenimente. Cu siguranţă vom afla ce s-a întâmplat acolo, vom învăţa şi nu vom mai permite astfel de evenimente”, a afirmat Florin Cîţu, luni seară, la Digi 24.

Premierul consideră că România rămâne o ţară sigură şi după acest incident.

„Un eveniment în 30 de ani de zile nu înseamnă că România este o ţară nesigură”, a adăugat Cîţu.

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, sâmbătă, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Procurorul care conduce ancheta în cazul asasinării omului de afaceri arădean Ioan Crişan a dispus efectuarea mai multor expertize şi constatări criminalistice, a anunţat, luni, Parchetul General. Ancheta vizează infracţiunea de omor calificat cu premeditare, încadrarea iniţială fiind cea de omor.

Anchetatorii au refăcut traseul lui Ioan Crișan, din ultimele ore de dinaintea producerii exploziei

Ministrul de Interne, despre explozia de la Arad: Luăm în calcul mai multe ipoteze de lucru

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.